Forum Konusu

Öneri ve Hata Bildirimleri

Merhaba, üyelere hoşgeldin altında bir şeyler yazmıştım, nedense çıkmamış, pek ısrarcı biri değilim, o yüzden tekrarlamadım.

Herhangi bir dizi/film aradığımızda sitede yoksa global arama yapıp, bulup ekleyebiliyoruz, gayet güzel ama bazı aradıklarımızı burda da bulamayınca kadük kalıyor. IMDB nosuyla ekleme gibi bir seçenek olursa iyi olur gibi.

Kişisel sayfada daha önce izledim diye işaretlediğim dizi/filmler gözükmüyor.

Rütbe sistemine eklenen film/özet katılmamış. Valla rütbe pek umurumda değil de, kişisel olarak ne, ne kadar eklemişim kişisel sayfamda görünürse en azından bana motivasyon olur.

Altyazısı olmayan dizi/filmlere takip seçeneği eklenir, altyazı gelirse haber gönderilirse, büyük kolaylık olur (takipçi sadakatı açısından da iyi olur).

Sitede emeği geçen herkese kolay gelsin.

Kendime cevap yazayım.

- İzledim diye işaretlediğim film/diziler sayfamda görünüyor.

- Özetlerim bölümünde, yaptıklarım görünüyor, sayı olarak değil ama liste şeklinde.

Merhaba. Sitemize hoş geldiniz. Öncelikle gecikmiş cevap için özür dilerim. 
- IMDb ID si ile ekleme gibi bir seçeneğimiz zaten hali hazırda sistemimizde mevcut. IMDb ID, TMDB ID ve TMDB url si ile arama yapabilirsiniz. Eğer sistemimizde arattığınız içerik yoksa otomatik olarak yapım sayfası eklenecektir. Arattığınız içerikleri IMDb veya TMDB ID ile bulamıyorsanız https://www.themoviedb.org/movie/931285-mortal-kombat-ii" direkt TMDB url si ile aratabilirsiniz.

- İzledim, İzleyeceğim veya özel liste gibi alanların şu an çalıştığını doğrulamışsınız. Yine görüntüleyemediğiniz bir konu olursa yardımcı olurum.

- Özet kısmında ise gönderdiğiniz özet konuları ve bilgileri profilinizde liste şeklinde yer alıyor ayrıca kaç tane gönderdiğiniz bilgiside "Özetlerim (9)" 9 adet içeriğe özet bilgisi girdiğiniz şeklinde yer alıyor. 

- Hoşgeldin altında yazdığınız konu da mesajınızın düşmemesi de forumda ki bug dan kaynaklıydı. Forum alanımızın eksiklerini gidermek ve sizlere daha iyi bir forum alanı sunmak için halen güncellemelerimize devam ediyoruz.

- Altyazısı olmayan içeriklerde altyazı takip sistemi ve bildirimi konusunda da sisteme bu yeniliği en yakın zamanda ekleyeceğiz. 

Görüş ve önerileriniz bizim için çok önemli, tespitleriniz için teşekkür ederim. Yine eksik gördüğünüz ve eklenmesini istediğiniz güncellemeler için bu başlık altında görüşlerinizi ileterek bize destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim.